Niški Radnički u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da rival ima izuzetne igrače i da su u odličnoj formi, ali se nada osvajanju bodova pred odlazak na odmor:

’’TSC je organizovan klub, igraju najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan. Čestitam čelnim ljudima TSC-a koji su imali strpljenja za trenera Lazetića, stali su iza njega i sada beleže dobre rezultate. Lazetiću želim da posle TSC-a bude trener Partizana, jer mislim da to zaslužuje. Siguran sam da će tako i biti. Kada stanete iza trenera, višestruko vam se vrati. Milina je raditi u TSC-u, imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi. Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede. Igrači su mi premoreni. Bili su nam preko potrebni bodovi protiv Kolubare, nismo ih osvojili i nadam se da će nam se to vratiti protiv TSC-a. Posle utakmice ću igračima odmah dati odmor. Počećemo 18. decembra pripreme, imaćemo punih šest i po nedelja za pripreme. Imali smo dobro suđenje protiv Kolubare, nadam se da ćemo imati isto takvo suđenje i protiv TSC-a.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u subotu 12. novembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš