Prvotimac Crvene zvezde će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Pretila je novosadska Mladost da drugi put u Beogradu ovog proleća režira senzaciju, a raspoloženi Milan Vidakov pokazao je inspiraciju da lideru Mozzart Bet Super lige stane na put, ipak ko se pita na stadionu ''Rajko Mitić'' gostima je objasnio Aleksandar Katai. As crveno-belih je još jednom potvrdio da kada se njemu igra fudbal, rivalima na domaćoj sceni neminovno sleduje podređena pozicija.

Prvi strelac crveno-belih potvrdio je nezamenljivu ulogu u redovima Zvezde i još jednom odličnom partijom potpisao 24. pobedu u aktuelnoj šampionskoj trci.

Samo četiri minuta posle vodećeg gola rivala Katai je uspeo da asistenciju Aleksandra Pešića pretoči u izjednačenje, a odlično izdanje upotpunio je golom za konačnih 4:2 u 90. minutu kada je na dodavanje Gelora Kange overio pobedu samo nekoliko minuta ranije najavljenu od strane Marka Rakonjca.

Sa dva gola ofanzivac Crvene zvezde iskoristio je Rikardovo bledo izdanje protiv Vojvodine i preuzeo čelnu poziciju na listi strelaca Mozzart Bet Super lige sa 15 golova.

Susret protiv Mladosti iz Novog Sada drugi je ove sezone na kojem je Katai postigao dva gola pošto je prethodno dve lopte poslao u mrežu Radnika za slavlje gostiju u Surdulici (2:1) u 19. kolu kada je takođe poneo epitet igrača kola.

Izvor: Mozzart Sport