Prvotimac Crvene zvezde će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Oduševio je crveno-belu stranu Topčiderskog brda još kada je uništio Pjunik iz Jerevana na startu evropskih kvalifikacija ove sezone, ali ispostavilo se da su se navijači možda i prerano ponadali. Jer, Osmanu Bukariju je ipak trebalo vremena da se privikne na novi klub, novi grad, novu zemlju. A svakako mu nije odgovarao bunker koji ga je čekao u većini utakmica Mozzart Bet Super lige.

Međutim, čim bi se neko ’’drznuo’’ da protiv Crvene zvezde zaigra nešto ofanzivnije Bukari je pokazivao šta je ono što njega izdvaja od konkurencije. A, u Srbiji ga ništa više ne odvaja nego brzina kojoj se obično iščuđavamo tek kada naši klubovi izađu na međunarodnu scenu.

Moderan fudbal prosto ne ide bez nje i mada većina domaćih klubova uporno pokušava da ignoriše taj trend oni koji imaju evropske aspiracije – a TSC to svakako jeste – ne stide se da pokušaju da zaista i igraju fudbal.

Takve ih Bukari najviše voli. Gol u prvom večitom derbiju, pa asistencija u drugom. Dva gola u sudaru sa Čukaričkim u Ljutice Bogdana, sada tri protiv Topolskog sportskog kluba. Kada ima prostor da se zaleti Bukari je najopasniji i jednostavno neuhvatljiv za čuvare.

I baš zato bi njegovo najlepše lice mogli da vidimo tek kada na jesen crveno-beli ponovo istrče na međunarodnu scenu. S tim da će tada protiv sebe imati rivale kalibra Lige šampiona. A, tamo se bez brzine ni ne ide. Baš zato je Bukari uostalom i doveden u Ljutice Bogdana.

Izvor: Mozzart Sport