Usporio je IMT posle odličnog starta, te je gostovanje u Kruševcu dočekao uz samo jedan trijumf u prethodna dva i po meseca. Ipak, skromni rezultati ostvareni prethodnih nedelja ostali su u senci odlične igre braće Luković koja su sa po dva gola režirala ubedljivu pobedu protiv Napretka.

Posebno raspoložen pod Bagdalom bio je Miloš, mlađi od dvojice junaka, koji je u 31. minutu iz penala udvostručio prednost koju je prethodno obezbedio Luka, dok je u 70. minutu novim pogotkom praktično srušio sve snove rivala i osigurao četvrto prvenstveno slavlje novajlije u eliti.

Mladi reprezentativac Srbije prvi put se našao u ulozi junaka utakmice, pa je i nagrada za igrača kola premijerno završila u njegovim rukama. Odličnim izdanjem protiv Napretka Miloš Luković je postao drugi igrač Traktorista koji je obeležio jedno superligaško kolo, pošto je prethodno Viktor Živojinović zablistao u trećem kolu, protiv Novog Pazara.

Fudbaler rođen 2005. godine sa dva gola je stigao do sume od sedam lopti u mrežama rivala čime se izjednačio po golgeterskom učinku sa Žan Filipom Krasoom iz Zvezde i Borisavom Burmazom iz Voždovca na drugom mestu, iza Partizanovog Mateusa Saldanje koji je na devet pogodaka.

Izvor: Mozzart Sport