Bio je Gajas Zahid najbolje ocenjeni igrač Mozzart Bet Super lige za mesec oktobar, ali nijednom do sada nije bio i najbolji igrač kola. E, dočekao je Norvežanin da u 21. kolu šampionata ponese zvanje najboljeg, pošto je jedini u izveštajima Mozzart Sporta dobio – osmicu.

Partizan nije najbolje igrao protiv IMT-a, dobro su ga Traktoristi namučili čak i sa igračem manje, iako je semafor na kraju pokazao 5:2 za crno-bele. Ali, ključeve igre lidera na tabeli držao je sve vreme Zahid u svojim rukama i uspešno je odveo Parni valjak do nova tri boda.

Na njegov konto ostali su upisani gol iz penala, asistencija Korejcu Gohu za pogodak, a Zahid je i izveo korner posle kojeg je još jedan debitant, Kovačević, postigao prvi gol u dresu Partizana.

Odlukom trenera Igora Duljaja počeo je Gajas Zahid utakmicu duboko u veznom redu, kao što je igrao od početka priprema, da iz dubine diriguje igrom, pogotovo zbog izostanka glavnog ’’plejmejkera’’ Bibarsa Natha. Međutim, kasnije je Norvežanin prekomandovan ofanzivnije i Partizan je prodisao, stigli su golovi i pobeda koja je sačuvala lidera na prvoj poziciji.

IZVOR: Mozzart Sport