Pančevački Železničar u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba Nenad Mijailović ističe da ekipa jedva čeka da počne meč i da se izmere sa liderom šampionata i apsolutnim favoritom ovog susreta:

’’Idemo u goste lideru, trenutno najboljoj ekipi u Srbiji. Partizan je veliki klub, sa sjajnim pojedincima i apsolutni je favorit. Ali, mi imamo svoju borbu, pa u Beograd idemo sa namerom da igramo onako kako mi želimo. Analizirali smo prethodne mečeve, uvideli smo da smo sami krivi za neke situacije, jer da smo u tim momentima bili bolji i rezultat bi svakako bio tu. Greške moraju da budu svedene na minimum, pogotovo kada se igra protiv, realno, boljih ekipa. Spremni smo za meč sa Partizanom. Interesantno mi je da se naš sastav već manje-više zna. Sreću me ljudi na ulici, znaju šta smo radili na treninzima, pa mi je specifično da se već sada znaju mnoge stvari. Očigledno je nekima mnogo bitna ta utakmica. Ali, naš cilj uvek ostaje isti. Iako smo u teškoj situaciji, jedva čekamo da počne meč i da se izmerimo sa ekipom koja je glavni kandidat za titulu šampiona.’’

Meč 23. kola između Partizana i Železničara igra se u subotu 02. marta 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Železničar