Ivanjički Javor Matis u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba Radovan Ćurčić ističe da je kvalitet rivala takav da nisu ni trebali da budu u plej-aut grupi, zbog čega očekuje tešku utakmicu:

’’Igrači su dali sve od sebe i sa te strane smo svi u klubu ponosni. Nismo došli do tri boda i zbog toga ne možemo biti zadovoljni, ali, kako je utakmica krenula i gde smo bili u 15. minutu, izvukli smo taj bod uz dosta borbe i zalaganja. Čeka nas još jedna u nizu teških utakmica. Idemo na noge protivniku za koji mislim da je najbolji u plej-autu i timu koji je trebalo da napravi mnogo više. Mislim da je njihovo mesto bilo u plej-ofu, da nisu ušli u krizu u poslednjih mesec dana. To je tim koji dosta cenim i poštujem. Imaju najboljeg igrača lige, Adema Ljajića. Imaju još nekoliko igrača koji su u samom vrhu po kvalitetu, i Suma, Srećković, Adešina… Imaju mnogo kvalitetnih pojedinaca, ali su ti pojedinci jesenas i u većini prolećnih utakmica pokazivali timski duh i mislim da nas čeka dosta težak posao. Utakmica će biti spektakl, za nas sa mnogo motiva. Tražimo od igrača da daju sve od sebe i da u tom momentu odigraju kvalitetan meč i da pokušamo da napravimo dobar rezultat. I dalje mislim da ova ekipa može da parira svima u ligi, pa i Novom Pazaru. Idemo da se nadigravamo i pokušamo da se vratimo sa bodovima.’’

Meč 33. kola između Novog Pazara i Javor Matisa igra se u sredu 01. maja 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis